2009 04/04

Shopping i Amsterdam: Flip & Flop.

Jag tänkte tipsa om en rolig butik, som jag och O. gick förbi idag. Butiken heter Flip&Flop. En riktigt rolig liten butik, där man säljer massor med färgglada flip-flops, söta ballerinaskor och tjejkläder.

flipflip2

Den ligger på Hartenstraat 4. (Hartenstraat är en av ”de 9 gatorna”).

Similar Articles

6 kommentarer

  • Amstersam ser så fint ut på dina bilder! Var länge sedan jag var där,

  • härlig blogg:)

    hoppas du får en toppenhelg!

  • Å, va synd att jag inte hittade din blogg innan vi åkte till Amsterdam förra helgen för att hälsa på några vänner! Men vi ska dit igen, så nu har du en till läsare som följer din blogg. Missade Flip&Flop men ska leta upp den nästa gång!

  • Vilken härlig blogg. Jag är helt kär i Amsterdam och vill mest av allt flytta dit för ett tag. Jobbar du i Amsterdam, är det lätt att få jobb som endast engelsktalande?

  • Svar till Marie: Tack, vad roligt att du gillade bloggen!:) Nej, jag jobbar inte nu, har inte hittat något jobb än. Ärligt talat, vet jag inte riktigt, det beror på vad man vill göra och vad man jobbat med förut. Det finns en hel del internationella företag, så där klarar man sig bra på engelska. Annars har jag själv hört att det är lätt att få jobb på IKEA, till exempel, speciellt om man är svensk.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat