2009 13/08

Shopping i Amsterdam:Ennu

ennu

Jag tänkte tipsa om en butik, som jag gick förbi i helgen. Ennu. Där hittar ni en hel del riktigt snygga märkeskläder för både män och kvinnor. Comme des Garçons, PRPS, Neil Barrett, Dries van Noten, Rick Owens är några av de klädmärken som säljs där. Butiken ligger på Cornelis Schuytstraat 15. Klicka på Read more, så ser ni den på kartan.

På tal om shopping, så finns det en hel kategori med shoppingtips här på bloggen. Där hittar ni tips på allt från stans bästa secondhandbutiker till stora köpcentrum.

Similar Articles

4 kommentarer

  • Åh vad jag börjar gilla Amsterdam – en stad jag aldrig ens tänkt tanken på att besöka – tills jag började läsa din blogg!

    ..fast dyra kläder faller inte mig i smaken, budget & second hand är min grej, så man kan köpa mängder istället=) De få gånger jag köpt något alldeles för dyrt för min plånbok har jag knappt vågat använda plagget. Dumt.

  • jag måste sälja mycket cupcakes så jag kan åka och shoppa i amsterdam! 🙂

  • shoppingtips är alltíd kul!

  • hejhej! ^^ allt bra? vad tycker du om min bild på mitt marsvin och jag? kommentera gärna mitt inlägg ”En dag i solskenet” :),då skulle du göra mig jätte glad! 😀
    kram

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat