2009 15/05

Shopping i Amsterdam

Jag har fått en fråga här på bloggen angående shopping i Amsterdam, nämligen vad staden har att erbjuda.

Måste säga att jag själv tycker att det är väldigt roligt att shoppa i Amsterdam för det finns mängder med roliga butiker med annorlunda utbud än i Stockholm. På bloggen finns det en hel kategori med shoppingtips, där ni hittar inlägg om alla möjliga butiker. För nån vecka sen la jag till en ny funktion – kartor. Alla inlägg som innehåller shoppingtips har numera en karta, där man ser var butiker, som jag tipsar om, ligger nånstans.

Nu till en kort sammanfattning av mina shoppingtips:

Amsterdam är rena paradiset för de som älskar secondhand och vintage. Läs gärna min guide om det här.

Det finns 21 marknader i Amsterdam och varje marknad har sin egen specialitet. Att besöka några av dem är ett måste! Man kan verkligen hitta unika grejer där! Mer om marknader kan ni läsa här.

Det finns några shoppingdistrikt i Amsterdam, jag tycker att ”the 9 streets” är stans roligaste shoppingområde. Där hittar ni allt från second hand till unika designprylar. Själva området är väldigt mysigt och det finns mängder av caféer och restauranger där.

I Amsterdam, som i vilken storstad som helst, finns det några stora shoppinggallerior, som är absolut värda ett besök. Läs gärna min guide här.

Utbudet av de lyxigaste märkena är mycket större än i Stockholm. Mer om det kan ni läsa här.

Fler shoppingtips hittar ni i kategorin Shopping i Amsterdam!

skyindividuals

kitschkitchen2daryl

Det är klart att det finns många fler ställen att tipsa om, så jag kommer lägga upp mer shoppingtips på bloggen framöver!

Similar Articles

6 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat