2009 07/12

We decided to have this thing on the actual day of Sinterklaas

Lördagskvällen var helt underbar och jag hade det hur kul som helst! Festen blev riktigt lyckad och det var så roligt att det var så många som kom för att fira oss. Vi fick världens finaste presenter av våra kompisar: en slottshelg (vi har inte bestämt oss än vart vi ska åka, men jag tror att det kanske blir Frankrike), en spa-vistelse i Haag, ”certificate of manhood”, som vi satt upp på väggen i vardagsrummet, en väldigt söt present från Lill-Karin som har en kul hobby, en fin vas, vilket verkligen behövdes och en massa annat fint.

SNC16187

SNC16203

Vid midnatt gick hela gänget vidare till Kring. Stället är definitivt ett av stans bästa uteställen, så vi hade det hur kul som helst!

SNC16336

Vi hade vår bröllopsfest den 5 december, samma dag som holländare firar Sinterklaas. (Sinterklaas är den holländska benämningen på helgonet Sankt Nikolaus. Han har en svart knekt, Zwarte Piet (Svarte Per), eller rättare sagt så brukar det vara fler än en.) Jag har fortfarande inte vant mig vid att holländare firar jul så tidigt och ärligt talat, så är det nog det minst konstigaste av allt det där som rör firandet.

SNC16379

kring8

Kvällen var helt underbar! På alla sätt!

Similar Articles

10 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat