2009 24/04

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Tesse, som har en helt underbar blogg om ”Lantliv runt 30 och allt vad det kan innebära” med mängder av goda recept! Utmaningen går ut på att besvara frågorna, utmana utvalda bloggare samt lämna en kommentar hos dom, tala om att dom blivit utmanade och berätta för den som utmanade dig att du gjort utmaningen. Kul sätt att lära känna sina blogg-vänner lite mer!

Här kommer mina svar på frågorna:

Vilken mat äter du ofta? Ägg. Älskar kokta ägg, omeletter och äggröra. Gott och nyttigt! En riktigt bra start på dagen. Förutom ägg äter jag mycket kyckling med wokade grönsaker, bacon och spenat.

När du är på kalas, är du den som sitter eller hjälper du till att duka av? Jag är nog den som hjälper till att duka av!

Var sitter du helst när du bloggar? I soffan i vardagsrummet. Fast snart blir det nog att sitta ute på vår uteplats och blogga därifrån. Det är sommar i Amsterdam!

Köper du trisslotter ofta? Nej, det gör jag inte. Har bara köpt nån enstaka gång. Brukar aldrig vinna.

Vilken stad eller land har varit din bästa semester? Amsterdam, faktiskt! När min kille och jag var här för första gången, bara nån månad innan vi bestämde oss för att flytta hit.

Vilken TV kanal tittar du mest på? MTV och Euronews. Vi har inte svensk tv och jag kan inte holländska, så det är därför. + Massor med alla möjliga filmer och serier. I Sverige kollade jag mest på TV4, TV3 och Kanal5.

Mina utvalda blir: Anne och Fashionhaggan.

jag4

Similar Articles

5 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat