2009 29/03

Så här mycket hinner man med på en kväll

Vilken rolig kväll jag hade igår!

En kompis till min kille kom förbi oss vid 17-tiden. Vi umgicks, drack vin och hade det jättetrevligt! Sen gick vi tillsammans på Cut&Paste-festen i De Pijp och träffade O:s kollegor. Det är inte så många reklamfester vi har varit på här i stan. Alltid kul med något nytt! Hela stället luktade dock spray och tuschpennor, så det tog ett tag att vänja sig. Men kul var det iaf. Folk satt och ritade, minglade, det fanns till och med en liten butik, där man sålde t-shirts, några riktigt snygga klänningar, smycken och böcker.

reklamfest

reklamfest1

reklamfest2

Sen gick hela gänget till en portugisisk bar och kollade på matchen Sverige-Portugal. Eller rättare sagt var det en portugisisk förening. I början var jag lite skeptisk, men det blev faktiskt jätteroligt när matchen började. Hur ofta hamnar man på ett sånt ställe?

matchen

Dock såg vi bara första halvleken. Planen för kvällen var egentligen att gå på Cut&Paste och sen var vi alla bjudna på en inflyttningsfest. Så hela gänget gick vidare efter första halvleken. Eller rättare sagt cyklade dit. Och vi som inte har cyklar, gick. Det var jätteskönt att höra att O:s tjejkompis tyckte också att man kunde klara sig utmärkt utan cykel i stan! Det är så ofta vi får höra: ”Har ni inga cyklar? Ni kan ju inte ta er nånstans i stan!” Klart vi kan! Tycker man om att gå, så funkar det utmärkt.

Hemmafesten var trevlig, fast vi stannade där bara ett litet tag. Jag tycker att det är oftast trevligt med hemmafester, fast det är ändå roligare att gå ut på riktigt efteråt. Så vi gick vidare till Melkweg och hade det jättekul där!

melkweg

Similar Articles

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat