2009 16/07

Lunch i solen, Hemp Hotel och annat flummigt

Kom hem för ett par timmar sen, var och lunchade med min pojkvän på ett litet café i närheten av hans jobb. Eller rättare sagt var det O. som lunchade och jag drack latte. Mycket trevligt med en lunch/fika utomhus en dag som denna!

fika2

Efter det gick jag en sväng på stan. Först var det skönt, men sen kände jag att det blev lite väl mycket kaffe och alldeles för lite mat för min del, så jag gick hem och lagade lunch.

amsterdam221

Innan dess råkade jag gå förbi det här stället. (Hamnade på samma gata igår också.)

hemphotel1

Amsterdam slutar inte förvåna. Eller förvåna och förvåna, hur ska man säga det på rätt sätt? Det finns många flummiga ställen i den här stan. Ställen som finns bara här. I början, när vi flyttade hit, då var det så. Man blev förvånad. Alla coffeeshops, tjejer i fönstren, chokladtuttar och ätbara snoppar som säljs i souvenirbutiker bland träskor, porslin och tulpaner. Men nu tänker man inte på det, för Amsterdam är så mycket mer än Red Light District och coffeeshops! Visst finns det en del flummiga ställen i stan, men det är bara en liten del av livet här. Hur som helst så tyckte jag att Hemp Hotel var ett roligt ställe, så jag googlade det när jag kom hem. Här är lite info från deras hemsida. ”Escape into a different world, a HempWorld®! Where one can sleep, bathe and clothe in hemp and have a hemp oil massage ? Take a look at a Hemp menu. A Hemp burger with hemp cheese, hemp beer or hemp wine and hemp ice-cream or hemp cheesecake for dessert with hemp coffee or tea ? Hemp Placemats, blankets and towels. Search for Hemp Products. Cooking with hemp ? Why is hemp so healthy ?” Ni kan ju läsa om hotellet själva. Underhållning på hög nivå.

Vad har ni för bild av Amsterdam?

14 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat