2009 15/07

Gårdagens äckligheter, papperskorgar och min favoritfärg

En aning seg start på dagen, gick och la mig senare än jag brukar igår, så det är nog därför. Tvingade mig upp vid 8-tiden ändå och fixade kaffe åt oss. Igår var jag hemma i stort sett hela dan och fixade i lägenheten, så idag gick jag på en lång promenad strax efter min kille gått till jobbet. Det är riktigt sommarväder i Amsterdam idag, så det var väldigt skönt att vara ute! Passade på att köpa lite grejer till badrummet, vilket behövdes efter gårdagens äckligheter. Dagen igår var inte speciellt skön, kan man säga. Den började med ett stort problem med avloppet, vilket jag upptäckte när jag tänkte ta en dusch. Hur irriterande är inte det? En pump brukar alltid funka i sådana fall. Inte den här gången dock. Den gjorde saken bara värre, ska inte beskriva hur äckligt det var och vad som hände, men det tog ett bra tag för att fixa skiten. Först försökte jag själv, sen ringde jag min pojkvän, som i sin tur ringde vår hyresvärd, som ringde till en rörmokare. Rörmokaren kom hit vid 20-tiden och det tog drygt en timme för honom att lösa problemet. Sen tog det ännu längre tid för att städa efter honom. Och att tvätta sig i handfatet är ingen höjdare måste jag säga. Men som tur är har det löst sig och nu är det riktigt fräscht i badrummet.

Efter gårdagen, som spenderades hemma kändes det extra skönt att bara gå en sväng på stan! Här är några bilder från morgonpromenaden.

amsterdam18

amsterdam19

amsterdam20

amsterdam21

Älskar verkligen den här stan!  Som sagt var, blev det lite shopping på vägen tillbaks. Inne på Xenos, där personalen brukar vara småsur och inte speciellt hjälpsam (min erfarenhet) hände en rätt så rolig grej. Tjejen vid kassan började helt plötsligt flörta. Det är inget jag är van vid, så jag tyckte att det var mest konstigt, men samtidigt var det lite roligt också. Vi har i alla fall hunnit prata om papperskorgar och min favoritfärg. Nu är det dags för lunch.

8 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat