2010 12/04

Boekennacht 2010

Boekennacht (”Böckernas natt”) är ett riktigt roligt evenemang som anordnas varje år här i stan. Alla bokhandlar och caféer som ligger i Spui-området bjuder på workshops, musikframträdanden och föredrag. Dessutom anordnas det en stor bokmarknad på själva Spui. Missa inte det! Förra året var det riktigt kul.

Boekennacht 2010:

Var: Området runt Spui

När: den 23 april kl. 20:00-22:00

Här är några bilder från Boekennacht 2009:

spui2

spui3

cykel

Similar Articles

3 kommentarer

  • Förstår liksom inte riktigt vad det är du har blivit utsatt för. Aldrig har jag varit med om att jag knappt kan gå utomhus när man har huvudvärk. Visst det är besvärligt men då är jag inte ute alls oftast eller tar en tablett och det värsta går över. Stackare …

    Den enda gången jag har riktigt ont och knappt kan resa mig är när jag har bihåleinflammation. Tack söt, det va en fin Söndag och Måndagen har varit precis lika fin. I morgon blir det dock jobb för min del så jag har mest varit hemma och fixat i dag och snart blir det matlagning.

  • Haha, ja du. Nästan lite läskigt det här då jag va stensäker på att det handlade om huvudvärk. Träningsvärk har jag haft ett antal gånger och hur jobbigt det än kan vara att gå emellanåt så är det fan skönt 🙂 Jag är lite galen ja … ser fram emot att få träningsvärk snarast, då jag äntligen är igång och jobbar. Imorgon är det dag nummer två. Trevlig kväll och kram ..

  • åhhh vad mysigt! älskar. tror att det är där det är bokmarknad på lördagar också…? om jag inte minns fel.
    .-= ms senaste inlägg: aprilhimlen. =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat