2009 13/07

Vilken kul helg!

Vilken kul helg jag hade! Lördagen var intensiv och väldigt rolig. Min kille jobbade ett par timmar på förmiddagen (skönt att man kan göra det hemifrån), sen tog vi en lång promenad på stan, spanade i butiker, lunchade ute i solen, köpte en liten present på Kitsch Kitchen (vi var bjudna på en inflyttningsfest) och lite annat. Efter några timmar på stan gick vi hem för att lämna grejerna och vila ett tag.

En bekant från Stockholm var här på besök med sin tjej, så vi passade på att ses. Planen för kvällen var att laga middag (en kompis skulle komma över) och sen gå på en inflyttningsfest, så vi hade inte så mycket tid på oss. Det var kul att ses! Vi satte oss på Struiks uteservering, beställde öl och pratade om allt möjligt. Mycket trevligt.

Kvällen fortsatte som det var planerat. Middag, Buzz och drinkar. Sen gick vi till inflyttningsfesten och stannade där ett par timmar, vilket var trevligt. Jag var sugen på att gå ut, så vi gick vidare till Kring. Det var hur kul som helst! Precis som det brukar vara där på lördagarna. Riktigt bra musik, mycket folk och kul stämning.

Söndagen spenderades hemma i soffan med ”Hanteringen av odöda” och några filmer. Hur mysigt som helst.

kring27juni

Similar Articles

8 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat