2009 08/10

Vilka bra nyheter!

Den här dagen har varit så himla bra! Bra på alla sätt. Halva dagen har jag varit så där töntigt glad utan någon speciell anledning. Nån gång på eftermiddagen ringde min pojkvän och berättade två helt underbara nyheter, vilket gjorde mig ännu gladare. Jag vill börja översätta igen och förhoppningsvis kommer jag kunna göra det snart. För det behöver jag en PC och nu är problemet löst. Nästa vecka kommer jag få en begagnad dator! Den andra nyheten tänker jag inte avlöja, kan bara säga att den gjorde mig väldigt glad. Dessutom har jag fått en avi från posten (dokument från ambassaden), så nu är det bara att gå till Waterlooplein och hämta dem!

jag12

Jag har hunnit göra allt jag hade tänkt, har till och med joggat i Vondelpark. Nu är det dags för middag (har precis lagat en god pastasallad) och ”My one and Only”.

Similar Articles

5 kommentarer

 • Det är så härligt att vara så där töntigt glad!

 • Stort grattis till de glädjande nyheterna. 🙂 Måste säga att jag är lite nyfiken på nummer två. Jag gissar på något i hemlighet så får vi se om jag har rätt sen… 😉

 • Hoppas du joggade en bra bit för mig med;)

  Översätter du som extrajobb? Har nämligen läst om det för länge sen och skulle vilja veta lite mer…men inte tusan minns jag vart jag såg det…

  Kramar

 • åh va roligt, glad för din skull:) Du får gärna dela med dig av receptet av din goda pastasallad, låter mums!

 • Oj, här har vi ändrat om och haft oss. Himla fräscht och snyggt! Du joggade lite för mig med hoppas jag? Ett sånt där humör va det ganska längesen jag hade nu men varje gång det kommer är det så UNDERBART! Man blir ju som till ett litet barn igen och livet leker fint … förstår om du har det bra.

  Trevlig Lördag rara

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat