2012 30/03

Veganfamiljen #4

Märker nu att den här bloggen håller på att förvandlas till en matblogg, men det är ju faktiskt jättekul att prova på en helt ny kost. Sen finns det ju anledningar till varför vi tänkte testa det. Och så klart finns det hundra saker att lära sig för jag kan så himla lite fortfarande. Jag har till exempel missat helt och hållet att quorn innehåller äggvita och inte är veganskt! (Hur det nu gick till.) Jag vet inte riktigt hur det här experimentet kommer sluta, men jag vill så klart fortsätta… Så ni som läser bloggen och är veganer eller har provat vegansk kost kanske kan tipsa om några recept?  Det skulle vara så himla kul!

Similar Articles

4 kommentarer

  • Som svar på frågan om vad en kan göra med färs så är det här en av mina bästa: Ajvarfärssås Jag har en del andra recept där också, så det är bara att rota runt lite där, hoppas att du hittar nåt du gillar! Ica (och Hälsans kök för den delen) har också fryst, men vegansk, färs. En av mina enklare färssåser är bara att fräsa lite vitlök och lök, salta och peppra och avsluta med tomatsås. Som en ”vanlig” bolognese.

  • Det gick inte att kommentera på din blogg av nån anledning, så jag skriver här istället. Tack för receptet, ska definitivt testa din ajvarfärssås någon gång (Älskar ajvar!).

  • Ja, ajvar är sjukt gott och kan göra den mesta maten ännu godare! Ska komma ihåg att köpa ajvar nästa gång.

  • falafelbollar är väl veganska? superdupergott!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat