2012 26/03

Veganfamiljen

veganmiddag

Ungefär så här ser våra middagar ut nuförtiden. Jag tycker inte det är svårt att vara vegan och saknar varken kött eller mjölkprodukter. Ok, det har gått alldeles för lite tid, men än så länge har det funkat hur bra som helst. Dessutom känns det som om alla rätter vi lagar är hundra gånger hälsosammare än förut och man är faktiskt tvungen att experimentera mer, vilket jag inte var speciellt bra på förr men gör i stort sett varje kväll nu. Quorn tycker jag är gott och sen finns det ju massor med andra alternativ som sojastrimlor, filéer och biffar som jag inte ens hunnit prova. Man kan säga att det är ett litet experiment men vem vet jag kanske vänjer mig vid att äta bara så här och kommer inte gå tillbaka till det gamla.

Similar Articles

3 kommentarer

  • Vad kul! Du får säga till om ni behöver lite tips från ”förre detta veganfamiljen” 😉

  • Absolut! Än så länge är det mest soppor, wok och olika såser till pasta/bulgur etc som gäller.

  • Bra kostval! Nu är ju jag inte en del av en veganfamilj, men väl vegan själv sen en massa år tillbaka så jag har en del trick i tröjärmen om du vill ha några tips.

    Men en liten fundering/fråga: quorn är ju inte veganskt pga onödigt tillsatt äggvita. Eller menar du helt enkelt vegetarisk färs? Det är inte som en pekpinne utan jag blev helt enkelt lite till mig över att det skulle finnas vegansk quorn tills jag inser att det finns det inte (i det här landet).

    Mvh petigmensnällvegan79

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat