2010 24/07

Världens roligaste fredagskväll

Mår så fruktansvärt illa idag, strandplanerna har så klart gått åt skogen, orkar knappt röra mig alls. Men vilken kväll det var igår! Älskar spontankvällar, de blir alltid bäst! Först var vi på ett uteställe i norra Amsterdam, man tar båten bakom Centralstationen till andra sidan vattnet, vilket är i sig lite roligt. Vet inte varför men jag älskar att åka den här båten, den är gratis och kul och man ser en massa industribyggnader på vägen. Och stället var riktigt mysigt, världens finaste belysning och allt, påminde lite om Trädgården, bortsett från musiken då. Förutom att jag och min kille gjorde bort oss totalt i början av kvällen var det väldigt fint. Önskar att jag hade bättre minne när det gäller nya ansikten för det blir så jävla pinsamt varje gång man inte känner igen personen som man träffat ett par gånger förut…

SNC19652

SNC19649

Nån gång vid midnatt tog vi båten tillbaka till stan och hamnade på ett annat ställe och vad trevligt det var! Sen blev jag trött och ville mest gå hem.

På vägen hem: Springer på två bekanta vid en klubb som jag aldrig sett förut, de fixar in oss och helt plötsligt är jag pigg igen och vi dansar och allting är bara så kul. Så otippat.

Similar Articles

3 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat