2010 03/12

Världens finaste kväll

bussia

Jag hade världens finaste kväll igår! Vi var på Bussia, en italiensk restaurang, som ligger på en av de nio gatorna. Jag har säkert gått förbi den hundra gånger förut men aldrig varit där. Och vad överraskade vi blev! Servicen var så himla bra och maten – helt fantastisk! Överdriver inte. Ska man jämföra Bussia med De Kas (samma prisklass, men olika kök), en av stans bästa restauranger, så är Bussia så mycket bättre! Så har ni vägarna förbi Amsterdam och vill äta italienskt, gå dit! Nu blev ju det här inlägget ett Amsterdam-tips-inlägg, ser jag, men det är verkligen ett jättemysigt ställe som inte bör missas!

Bussia2

Bussia1

Och en sak till.

Nån timme innan vi gick hemifrån, tog jag av mitt bandage. Det var lite för tidigt, så jag ljög till och med om att jag råkat blöta ner det och därför så… Kanske lite dumt, men det var inget farligt och nu är jag inte orolig längre för det där med ärr och ”Tänk om jag kommer vara ful!!!”. Det var alltså inte alls lika illa, som jag hade trott. Hurra för medicinkt lim!

Similar Articles

4 kommentarer

  • åh, vad mysigt!
    .-= smäms senaste inlägg: En illustration på en fin bloggtjej =-.

  • Åh, vad kul att ni fick en sådan fin kväll tillsammans! Och vad skönt att hakan läker som den ska!
    .-= Fifis senaste inlägg: 19 Something You Regret =-.

  • Hej där fina du. ledsen över att jag varit en kass bloggare det sista, inte hunnit svara på kommentarer alls. Läste om din cykelolycka fy tusan så otäckt, tur att det gick relativt bra ändå, och tur att det läker bra. Önskar dig en fin helg, här är det minus 17 grader. Svinkallt.

  • Jag hade ett precis likadant plåster förra året och gick och oroade mig för enorma ärr och plastikkirurgi, men idag syns det bara lite lite om jag håller en spegel upp och ner under hakan! Det klättrat liksom längre och längre in under hakan ju längre tiden går. Så det finns hopp! 🙂

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat