2010 29/06

Världens bästa semester

Nu är jag tillbaka i Amsterdam efter en helt fantastisk vecka i Paris!

Vi bodde på ett litet hotell som låg i närheten av Moulin Rouge, vilket vi upptäckte under vår tredje dag i stan. Det bästa med hotellet var utsikten!

SNC19117

Den första dagen i Paris strosade vi mest runt, utan någon som helst plan. Helt underbart!

SNC19153

jag

Dagen efter vaknade vi tidigt utan väckarklocka och skyndade oss ut. Staden är helt fantastisk och jag ville se så mycket som möjligt. Åt lyxfrukost på Angelina, i närheten av Louvre, shoppade massor på Uni Qlo och strosade runt i flera flera timmar tills fötterna värkte.

SNC19142

Hela fredagen var vi på OFFF, en internationell festival för digitala kreatörer.

SNC19179

Ärligt talat så hade jag ingen aning om vilken sorts festival vi skulle gå på och trodde att det skulle vara en musikfestival. Vissa av föredragen var riktigt bra, andra – inte alls.

Fredagskvällen var en av de finaste på hela veckan! Den började med midsommarfirande i en park, vars namn jag har glömt och avslutades vid Seine.

Lördagen var en av de mest intensiva dagarna i Paris. Vi hann se så himla mycket och upptäckte massor med supermysiga områden. Bland annat det här.

SNC19186

Världens finaste gayområde med en massa mysiga caféer, restauranger och små butiker.

SNC19187

Vi gick förbi Centre Pompidou, var dock lite för trötta för att gå runt där, så vi nöjde oss med museets butik.

När vi kom till hotellet, var vi helt utpumpade så det blev en take-away-middag på rummet. Tiden gick så himla fort, när vi satt på t-banan för att möta upp våra kompisar, var klockan lite väl mycket och vi hade fortfarande inga bestämda planer för kvällen. Hamnade till slut på OFFF-party, men stannade bara en halvtimme.

På vägen hem såg jag ut så här.

SNC19205

Kunde knappt gå i mina skor, så de åkte av.

Söndagen var så himla fin också, men mer om den i ett annat inlägg.

Similar Articles

8 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat