2010 10/04

Världens bästa lördag!

Nu sitter jag i soffan och har sån fruktansvärd träningsvärk, så det är nog det enda jag är kapabel till – att sitta alltså. Det är nästan lite komiskt, det gör så ont i vaderna så jag kan knappt gå, men cykla går alldeles utmärkt. Så idag har vi cyklat i flera timmar. Riktigt skoj. Jag har dessutom skaffat en liten plastback att ha längst fram på cykeln. Älskar den.

Jag är så himla nöjd med den här dagen, så jag vet inte vad. Världens bästa lördag! Den började med två helt underbara nyheter. Kan bara säga att det handlar om ekonomi och att det är helt fantastiskt. Jag hade ingen aning om att det ens var möjligt.

Dessutom har vi haft det riktigt kul, cyklat, kollat lite i affärer och upptäckt ett fik som serverar världens godaste scones.

fikawesterpark

Det heter De Bakkerswinkel och ligger i Westergasfabriek.

Similar Articles

10 kommentarer

 • Trots den där envisa huvudvärken verkar du ju haft det helt fantastiskt och du? Tänk vad som kan hända en Lördag. Glädjande besked för din del och strålande solsken med mysig fika för min del. Jag njuter som aldrig förr och nästa vecka ska jag jobba lite igen, kul med nytt arbete. Länken du länkade till ska jag ta en närmare titt på i morgon, nu blir det fortsatt mys och inget annat än snacks, serier, film och mys. Skriver några rader i morgon igen 🙂

 • låter himlans trevligt 🙂
  .-= lady thirtys senaste inlägg: farfar & jag. =-.

 • vad skönt med en lång cykeltur. låter spännande och trevligt med goda nyheter också! och goa scones. l åter som en väldans bra dag!
  .-= Linneas senaste inlägg: Tick Tack =-.

 • Låter underbart med goda nyheter! Och vad mysigt med en massa goda scones 🙂
  .-= Mia ☆s senaste inlägg: ☆ Gårdagens födelsedagsmiddag! =-.

 • Låter verkligen som en härlig dag. Lite avundsjuk. Vill också hitta ett mysigt scones café som serverar afternoon tea helst. Men något sådant finns inte i vår lilla by. Får snällt baka mina egna scones om det ska bli några. Men det är ju suveränt gott det också – speciellt med lemon curd på.

  Träningsvärk kan vara skönt ibland – då märks det att musklerna arbetat. De (få) gånger jag tränat och inte fått ont efteråt – ja då blir jag sur. Vill ju att det ska kännas. Annars känns det meningslöst.

 • Nice att du har cyklat, hörru! Det gör man en del i Amsterdam, visst?
  .-= pelles senaste inlägg: underlivet ilar? =-.

 • Kan inget annat än hoppas att din Söndag har varit nästintill lika bra. Min brukar vanligtvis bara bestå av hemmafix och slapp i soffan men i dag har det varit ett undantag. Ta hand om dig, kram …

 • ah, grattis till de braiga nyheterna och till att ha hittat världens bästa scones, det vill jag också hitta, scones kan ju vara bland det godaste som finns!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat