2014 07/07

Världens bästa helg

Den här helgen har varit sååå fin! Vi har varit ute och gått med bebis mycket längre än vi brukar och det funkat hur bra som helst. Allt pga att jag vågade amma i en park för första gången! Det bör tilläggas att dagen efter ammade jag på en kyrkogård. Ok, det kändes inte lika soft, men det gick! Det där med att jag för första gången på två månader kände att jag inte behöver stressa någonstans! Alltså detta! Att bara ta det lugnt och vara ute så mycket man vill, dricka kaffe i solen och umgås. Hur fantastiskt?! Vår lilla F. har varit så himla glad och lugn i stort sett hela tiden också.

Igår åt vi middag med några kompisar ute på balkongen och det funkade hur bra som helst det med, och så himla trevligt var det också! Mer sånt!

Och min ”helg” fortsätter ju nu också, så idag gick vi till Ringen och shoppade lite och sen promenerade till Mariatorget. Älskar sommarstockholm! Sen blev det lunch hemma och jag har även hunnit läsa lite i en avhandling om utveckling av rysk-svensk tvåspråkighet. Mycket intressant!

Similar Articles

En kommentar

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat