2011 13/10

Vardagen alltså

Tiden går så jävla fort, så det är nästan läskigt. Det känns overkligt, samtidigt som det är fredag imorgon igen och jag minns ju förra fredagen som om det var igår.

De senaste dagarna har varit så sjuka. Så himla mycket stress och folk som inte kan hantera det och därför visar sin mest oattraktiva sida. Behärska dig för fan. Det finns ju en gräns.

Idag hade vi ännu en lektion i holländska, vilket var jättekul. Det är då man glömmer bort allt annat. Ibland behöver man verkligen att bara göra något helt annat. Som att plugga. Som att skriva superkorta historier om sig själv, för man har ju haft bara tre lektioner än så länge och kan inte speciellt mycket, men det är kul. Det är superkul att lära sig och jag ångrar mig att jag inte hade börjat tidigare.

Imorgon är det fredag och det ska bli en skön och lugn dag (det är bestämt!) och sen ska jag ha världens bästa helg. Punkt.

Similar Articles

2 kommentarer

  • Stress kan verkligen ta fram folks sämsta och otrevligaste sidor…
    .-= fifis senaste inlägg: Ölskulden =-.

  • Hejsan! Jag heter Alexandra och har följt din blogg ett tag.
    Jag var i Amsterdam för två år sedan och blev helt kär i staden.
    Tänkte fråga dig om du vet något om det här förbudet för turister på coffe shops när det börjar gälla? Alltså att man inte får köpa. Ha en bra kväll!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat