2010 08/12

Vardag

Dagarna flyger förbi och jag känner att jag är mest trött och längtar hem, längtar efter helg. Men när jag är väl hemma, så orkar jag inte göra ett skit. Och det finns tusen saker som måste göras, allt det där tråkiga. Att moppa golv, dammsuga 87 kvadrat, tvätta osv osv. Och jag vill ju att det ska vara mysigt! Jag har en fin adventljusstake som jag fick i present förra året, men inga värmeljus, och fint julpynt, men noll ork för att pynta. Men i helgen ska jag göra det fint! I helgen ska jag gå på stan och köpa julklappar till min mamma och farmor. Och så har jag tänkt köpa nån fin klänning och vila upp mig. Hatar att vara trött. Jag blir så klantig då också. Igår brände jag mig på en kastrull och fick en stor blåsa på armen, liksom det inte räcker med en ihoplimmad haka och blå ben. Sen grinade jag lite i köket över den där fula blåsan, blåmärkena och tröttheten och det blev mycket bättre!

Och så vill jag börja träna igen! Jag sitter ju vid datorn i 8-9 timmar nuförtiden och min enda motion är promenaden till jobbet och mataffären. Och det handlar verkligen inte om lathet, jag måste bara hitta nån ny träningsform, som är kul. Inte jogging! För det är så förbannat kallt ute och att springa i Vondelpark efter jobbet då det är kolsvart är inte speciellt lockande heller.

Similar Articles

En kommentar

  • Jag känner så väl igen mig, men vet du vad? Det kommer att ge med sig. Så fort du lär dig att prioritera. Ibland måste man faktiskt bättre av att gå ut och äta, träffa lite vänner en lördag kväll, trots att man jobbar söndag (som i mitt fall) Jag har fått lära mig att bryta det där vanorna trots att man är trött. Det var svårt i början och jag ville inte ens försöka, men nu ångrar jag mig inte. Man lever ju så mycket mer och sömn får man ändå.

    Stor kram och lycka till det sista veckorna nu innan det vankas hemgång?

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat