2010 27/04

Var har den här dagen tagit vägen?

Den här dagen alltså! Jag har fastnat i den här jävla pappersröran. Har gått igenom alla papper hemma, därav alla dessa pappershögar runt om kring. Jag har alltså ”glömt” att betala en räkning som jag aldrig fått. Fick ett brev från försäkringsbolaget igår. Först var det O. som ringde dit och det visade sig att vi ”hade missat” en räkning i december förra året. Sen var det min tur att ringa och fråga om faktura nr och allt annat för att kunna betala. Som ni vet så går det inte att ringa från lägenheten och stå ute på gatan med en massa papper hade jag ingen lust med, så jag ringde via Skype. Inte världens bästa idé dock, men det gick. Var tvungen att prata väldigt högt bara. ”Hi, Do you speak English?” ”A little, haha”. Skojar alltså inte om det där ”haha”. Fick förklara problemet för tre personer och vänta i telefonkön så klart. Till slut fick jag hjälp. Är dock inte helt hundra på hur jag ska göra ändå, så jag har fortfarande inte betalat…

När klockan var 14:30 kom jag på att det var nog dags för lunch. Satte på skorna och gick ut, men då kom posten (ett brev från Skattemyndigheten). Var tvungen att gå tillbaka och översätta det. Det var inget farligt. Hurra för det. Gick och handlade. Kom hem och upptäckte att jag hade köpt allt förutom de grejerna jag verkligen behövde. Snacka om att orka med sig själv.

Gick och planterade några tulpanlökar, kände bara att jag behövde det. Alltså göra nåt trevligt. Sen cyklade till AH och handlade allt det där jag glömde köpa innan.

Min tisdag.

Similar Articles

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat