2010 15/04

Vägrar tänka nåt annat!

Den här bloggen håller på att förvandlas till nån slags Islandsblogg, märker jag nu. Gillar det inte! Detta jävla vulkanutbrott. Jag tänker på det mest hela tiden. Ni märker ju, eller hur? Det går liksom inte släppa det.

”Ingen vet i dagsläget hur länge som utbrottet kommer att hålla i sig. Det kan handla om dagar, veckor eller månader. Förra gången som vulkanen vid Eyjafjallajökull hade utbrott var år 1821. Då pågick aktiviteterna i över ett år.” (DN)

Inte nog med att jag läser alla svenska nyheter om eländet, så har jag kollat på CNN i säkert en timme nu. Det där askmolnet ser förjävligt ut, ska ni veta. Har ni CNN hemma, sätt på och se själva!

”Det finns idag inga säkra uppgifter om hur länge flyget kommer att drabbas av askan från den isländska vulkanen. Men att flyga igenom ett område med vulkanaska är mycket farligt.” (DN)

Min man är på en jobbresa i England tills på lördag. Det är därför jag är helt besatt av alla dessa nyheter. Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot den här helgen!

Håll tummarna att det löser sig tills på lördag! Vägrar tänka nåt annat!

Similar Articles

6 kommentarer

 • Alltså hem kommer jag – hur som helst – på något sätt, även om jag måste lifta. Jag lovar.

 • även om utbrottet håller på länge så kan ju vinden vända när som helst 😀 klart att det kommer ordna sig tills på lördag! hoppas, hoppas kram
  .-= smäms senaste inlägg: Konsten att muntra upp sig själv =-.

 • Tack för att du uppdaterat mig för jag har inte hunnit kika på nätet, däremot fick jag möjlighet till att kolla nyheterna när jag kom hem. Är i chock, med all förståelse att du skriver om det eller håller dig uppdaterad. Hua mig, hoppas verkligen du får hem din man på Lördag …

  Känns som jag måste uppdatera mig lite nu, efter att jag läst detta inlägg.

 • Tog precis bort mitt senaste blogginlägg, prestationsångest och då är det lika bra att strunta i att uppdatera. Orkar inte alltid förklara mig men visst förstod du? Glädjer mig … Du läser min blogg av en anledning och jag din.
  .-= Camillas senaste inlägg: Good morning Wednesday =-.

 • ja men fy tusan det är riktigt obehagligt! har skrivit om det en del på startsidan också.. så många som drabbas på olika sätt

 • Riktigt läskigt det som hänt. På blogg´s startsida skriver någon att sist det blev ett sånt där askmoln höll det i sig i ett helt år. Hoppas det inte är fallet denna gång.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat