2009 29/09

Tycker du också att Anna Anka är cool?

Har nyss kollat på tredje avnittet av Svenska Hollywoodfruar. Jag vet att jag ligger lite efter, hela Sverige har redan sett det, men som tur är så kan jag se programmet på tv3 play. Det är verkligen underhållning på hög nivå. Satt och garvade halva programmet. Maria är definitivt min favorit. Hon har säkert rökt för mycket braj. Det som gäller fenomenet Anna Anka, så är det nästan svårt att hitta rätta ord för att beskriva vad jag tycker om kvinnan och hennes åsikter. Är hon på riktigt? Det som jag tycker är vidrigt i det här avsnittet är att Anna Anka utnyttjar sina barn för att tjäna pengar.

Sen går jag in på blogg.se och ser ett inlägg om Anna Anka. Tjejen som bloggat om kvinnan, tycker att hon är skön. Kan så klart inte låta bli att läsa inlägget och kommentarerna. De flesta som kommenterat, tycker att Anna är skön, cool och ärlig. Kommentarer i stil med ”I början tyckte jag hon var dum i skallen, men nu älskar jag människan” är många. Inlägget och kommentarerna är nästan roligare än själva programmet. Man slutar inte förvånas. Och visst blir man lite chockad över att det finns så många som tycker om kvinnan och att hon överhuvudtaget har inflytande på folk?

Läs gärna också det här inlägget.

svenskahollywoodfruar

(Bilden är lånad härifrån.)

Similar Articles

9 kommentarer

 • Programmet är verkligen underhållande och Maria är min favorit också, hon är ju så skön. Fast hon knaprar nog en del piller…
  Jag tycker det är kul att Anna Anka vågar sticka ut, men hon är lite väl…eh, jag vet inte vad…mycket?! Lite väl bakåtsträvande? Och ganska tragisk…

 • Maria är så grymt underhållande, skrattar hela tiden! haha. Anna är mest vidrig. Hennes syn på sina barn fårm ig att må illa. Visst, hon kan väl vara underhållande men i grund och botten handlar det om en människa med en sjuk människosyn.

 • PR-grej rakt igenom skulle jag säga. Det kanske började sina lite i kassan där hemma. Hon kanske har vissa åsikter men som hon framställer sig i TV tror jag enbart handlar om tittarsiffror..för ökade reklamintäkter.

 • Haha, hela grejjen med Anna Anka är ju såååå överdriven. Anna vill skapa rubriker och hon vet precis hur man gör det. Men mig imponerar hon inte på. Fruktansvärda åsikter om mycket och litet! Håller med, Maria är en favorit hos mig också, garvar ihjäl mig när hon är i rutan 😉 Kram!

 • Ja sjukt underhållande. Hoppas hon består i eoner (kanske möjligt med plastikkirurgi).

 • Tycker att hon är en mycket märklig människa som enbart strävar efter rikedom och berömmelse, men hey, blir hon lycklig av det, så fine. Tack vare henne blir det rätt underhållande tv får jag ju säga.

 • Jag har inte sett ett enda avsnitt av den där serien. För mig räcker det att se på trailern på tv och knappt det klarar jag av, det där är verkligen inte människor i min smak;)

 • jag tycker hon är tragisk, men däremot är hon ärlig, det tycker jag är bra.

 • Det är knappt man vågar titta! Man liksom skäms! Hörde att hon hade en Anna Anka fest på Café Opera förra helgen. Hmmm. Men visst är det underhållande. Man liksom sitter med öppen mun hela tiden och väntar på vad som händer härnäst. Det är tydligt att hon har en fan club. Synd att folk inte lägger ner sin beundran på viktigare personer än så…

  Trevlig helg!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat