2011 15/06

Träningsblogg

Märker att min blogg håller på att förvandlas till en träningsblogg, men jag gillar det. Det är helt fantastiskt att det verkligen håller den här gången. Förut gjorde jag alltid samma misstag – jag sprang lite för många gånger under en vecka och sen tröttnade så klart och sen blev det inget alls. Det låter kanske tjatigt för jag har sagt det minst tio gånger förut men Couch to 5 K är helt fantastiskt! Det fungerar! Om ni bara såg min kille springa igår! Och inte bara springa utan springa om mig, så jävla fort dessutom, (jag som brukar skryta om att jag är i bättre form!) och sen fortsätta och fortsätta. Och jag bara ”Åh, jag orkar inte längre! (Gav inte upp ändå.)

Idag har det varit lugnt på jobbet, inte segt som igår, då man höll på att somna och kände sig helt slut just på grund av detta. Så idag funderar jag på att gå till parken igen och jogga.

Similar Articles

3 kommentarer

  • Jag gillar träningsinlägg, de gör att jag blir mer pepp på att komma igång!

  • Kul att du hittat en ny energi i ditt liv!

    Kommer du ihåg när jag sa för typ skitlängesen att jag skulle ner med en vän till Amsterdam – nu har vi tagit upp den planen igen. Om allt går som vi vill så är vi där mellan 11-15 juli ungefär.

  • Kul att det går bra med träningen! Borde också ge mig ut och jogga lite oftare.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat