2009 23/06

Trädgårdsdrömmen och förkärleken till svarta kläder

Vilken härlig tisdag! Dagen började tidigt och humöret är toppen. Dessutom är det riktigt sommarväder i Amsterdam idag.

amsterdam31

Jag har redan hunnit fixa det jag tänkt, joggat och träffat min pojkvän. Han ringde vid lunchtiden och frågade om jag hade lust att gå förbi blommarknaden. Det är hur roligt som helst att hans jobb ligger så nära! Man kan alltid gå och luncha tillsammans, ta en fika, eller bara gå en sväng. Vi gick förbi marknaden och köpte några blommor. Det verkar som att trädgårdsdrömmen kommer gå i uppfyllelse.

blommor

Det var INTE lätt att bestämma sig. Sortimentet är väldigt stort, dessutom har jag ingen erfarenhet av att plantera något. I min lägenhet i Stockholm hade jag inte en enda krukväxt. Men nu så har jag chansen att testa det. Och fint ska det bli! Efter O. gått tillbaka till kontoret, gick jag en sväng på stan och köpte några grejer jag behövde. Råkade tappa en av mina linser på förmiddagen, så jag var tvungen att köpa ett par nya. Det var så irriterande. Speciellt för att jag letade och letade och letade. Och när jag äntligen hittade den så såg den ut som en liten glasbit.

Det är sommarrea överallt, så jag passade också på att kolla vad som fanns på H&M och Mango. 

linne

Detta slutade med att jag stod i provrummet på H&M och provade massor med sommarklänningar och kjolar. Och köpte ett svart linne. Förkärleken till svarta kläder går nog inte att göra något åt.

Similar Articles

12 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat