2009 14/05

Tillbaks i Amsterdam

Nu är jag hemma i Amsterdam igen! Resan tillbaks var inte ett dugg jobbig! Flyget till Helsingfors gick kl. 14:45, resan dit tog bara 25 minuter och sen hade jag en halvtimme på mig för att byta flyg. Kl. 18:30 var jag tillbaks i Amsterdam. Min kille mötte upp mig på Centralstationen och vi åkte hem. Allting gick så himla snabbt och smidigt.

Jag är väldigt nöjd med Estlandsresan! Det har varit kul att träffa familjen och min bästa kompis! Vi har gjort massor med saker hela tiden och haft det riktigt roligt!

Det enda som har varit tråkigt med resan är att man fått se hur den ekonomiska krisen påverkat landet. Det är mycket som förändrats i Tallinn. Min mamma och jag var där i tisdags. Vi strosade runt på stan och spanade i butiker och helt plötsligt märkte vi att många ställen som vi brukade gå till fanns inte längre. Så som olika butiker och caféer. Arbestlösheten är hög. Många ryska företag lagt ner sina filialer i landet, vilket påverkat den ekonomiska situationen ännu mer. Det betyder dock inte att det inte är värt att åka dit. Tallinn är en vacker stad och är absolut värd ett besök, speciellt på sommaren!

t8

t13

t12

t9

t10

Similar Articles

9 kommentarer

 • Ser kjempefint ut 🙂

 • Tack så hjärtligt!

  Tallin ser helt underbart ut!

 • Härliga bilder du lagt upp från estland!

 • Se hit! Jag säljer ut ett stort klädpaket för 200 kr!! Eller högst bjudande! Spana in!

 • sv: Tack! 🙂
  Vad tråkigt att så många måste förlora sina jobb :)Jag brukar tänka det mornar det är jobbigt att gå till jobbet att jag ska var glad att jag har ett jobb och att man ska vara tacksam.

 • Hej! Asså din blogg är super fin!
  Kolla gärna in min blogg och säg gärna vad du tycker om den. Gillar du Jim Carrey? Då bör du kolla in denna sjuka film som jag har i min blogg. Kommentera gärna också och säg vad du tycker om den!
  http://emmaeriica.blogg.se/category/youtube-musik.html
  där hittar du videon =)

  Ha en fortsatt bra dag!
  följ gärna min blogg också om du tycker att den är intressant. Kommer att skriva mycket om kändisar och mina dagar på mitt jobb – på tivoli!. Kommer även att lägga ut massor med bilder som jag själv har fotograferat! Hoppas att du gillar dom och min blogg!

  EmmaEriica

 • så fint det ser ut i Tallin…dit kanske man skall ta en tur…finns det mycket spa där också har jag fått för mig? ha det gott!

 • sv haha ja sant =) how come att du bor i amsterdam?

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat