2010 08/06

Tallinnresan

Går det inga bussar till Estland då? Ni anar inte hur mycket tid det gick åt att hitta relativt billiga flygbiljetter till Estland igår. Eller vad säger jag? Det gick ju inte. Det finns inga billiga biljetter till Estland. Det är så jävla dyrt, så man blir sur. Jag satt och suckade mest hela tiden. Jag har fortfarande inte bokat nåt, men jag vill verkligen åka dit i juli och inte i september eller december för min mamma har semester i juli och vi ses så sällan nuförtiden.

mamma

Min fina mamma.

Similar Articles

4 kommentarer

  • åh. hoppas du hittar någon billig resa! Känns ju som att det borde gå att åka tåg eller buss…

  • Håper du finner noe som ikke er for dyrt. Er veldig kjedelig å måtte betale så himla mye.
    .-= Maries senaste inlägg: Flickr. =-.

  • Haha, jag som precis skulle skriva, vilken fin bild på dig. Galet lika och jag hoppas verkligen du hittat en resa till ett bra pris, förstår inte varför de alltid ska vara så dyrt … huuu, suckar med dig.

  • Bra att du bokade i alla fall, för det är ju helt klart värt de, trots lite för höga priser emellanåt. MEN om man har bestämt sig för att åka, så har man. Vi hoppas komma lindrigt undan på en sista minuten i slutet på Juli då jag har en vecka semester. Jag har medicin men den tog slut för två dagar sedan och jag väntar på en så kallad ny leverans, … nervös över att den inte hinner komma i tid tills det är för sent … föräldrarna skickar =)

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat