2010 18/10

Surprise, surprise!

Idag har jag äntligen gjort det där allergitestet som jag har tänkt göra så många gånger förut. Själva testet var inte obehagligt alls, men resultatet! Jag har alltså blivit värsta allergikern! Överdriver inte. Det visade sig att jag är allergisk mot hundar, katter, pollen, olika sorters växter och kvalster. Hur sjukt är inte det? Hund- och kattallergin bryr jag mig inte speciellt mycket om, även fast det är hur märkligt som helst, jag är ju uppväxt med hundar, katter och hamstrar!  Men kvalster! Dessa äckliga kryp. Och att tvätta sängkläder på 95 grader hjälper inte speciellt mycket heller, tydligen. För det gör jag hela tiden. Och så en sak till, de största hälsoproblemen beroende av kvalster finns tydligen i Nederländerna, Belgien, brittiska öarna, Nya Zeeland och Australien. Dessa länder har också de högsta förekomsterna av allergiska luftvägssjukdomar i världen. Det fick jag också veta idag. Trevligt.

Similar Articles

5 kommentarer

 • Uff, så kjedelig! Jeg tok også allergitest for noen måneder siden og fant ut at jeg er allergisk mot frukter, hunder, STØV og pollen. Støv merker jeg hver morgen, det er irriterende!
  .-= Maries senaste inlägg: Misako Aoki =-.

 • oj! vilken surprice. jobbigt fast kanske skönt att veta varför man blir snörvlig…
  .-= smäms senaste inlägg: Gårdagen =-.

 • Men usch, vad jobbigt med så många allergier!
  .-= Fifis senaste inlägg: Pudding =-.

 • Min mamma ar ocksa allergisk mot kvalster. Det hjalper att frysa lakanen, annars ar det bara att byta valdigt ofta. Varfor det inte fungerar att tvatta lakanen i 95 grader ar for de flesta kvalstren sitter i madrass, kuddar och tacke, sa frys och tvatta dem sa gott det gar (garna var tredje manad) och byt lakanen ofta.
  Sen finns det i alla fall i sverige madrasser att kopa som pa nagot satt gor att kvalstren inte lika garna sitter kvar i sangen.

 • hm…trist!
  min mamma fick veta tidigare i år att hon är allergisk mott blandannat kvalster, jobbigt värre…
  men som nån skrev skönt att veta varför man snörvlar.
  .-= lady thirtys senaste inlägg: bloggtips önskas =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat