2010 21/10

Staden som byggdes på ett träsk

Keizersgrachtokt

Idag har jag jobbat hela dan! Helt frisk är jag inte, men det är absolut inte lika illa som det var igår, orkade sitta vid datorn i åtta timmar ju. Som tur är så var det inte speciellt stressigt alls, snarare helt tvärtom och det är ju alltid kul med extra pengar! Ska förresten investera i en luftrenare snart, eller rättare sagt funderar på det. Missförstå mig inte! Vi har det inte hemskt hemma eller något, det är fint, städat och fräscht, jag vädrar varje dag, äger till och med ett par torrbollar (!) och ÄLSKAR verkligen den här lägenheten.

Men visst bor vi i ett gammalt hus, och det är lite fuktigt här (bottenvåning!). Amsterdam byggdes ju på ett träsk. Så det är vanligt med fuktskador, och klimatet är ju helt annorlunda också, jämfört med Sverige. Det är nog därför jag har fått alla dessa jävla allergier. Skyller på klimatbytet alltså. Vad ska man annars skylla på?

Så ja, luftrenare vore kanske inte alls dumt att ha. Nån av er som har en? Fungerar det? Berätta gärna!

Similar Articles

3 kommentarer

  • Om ni har ett fuktskadat hus med mogel eller nagot sa ar det inte alls konstigt att du framkallat alla dessa allergier. :/

  • Skönt att du mår bättre!

    Vad är en torrboll? Jag trodde att det bara var ett skällsord man använder på tråkmånsar 🙂
    .-= Fifis senaste inlägg: Bus4Me =-.

  • Vilken vacker omgivning jag älskar vatten!
    krya på dig och ha en bra helg!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat