2009 02/06

Somrigt Amsterdam, croissanter och misslyckad shopping

Jag har precis kommit hem och känner mig lite trött. Har gått i drygt tre timmar. Det är helt underbart sommarväder ute, massor med båtar på kanalerna och sommarklädda människor.

prinsengracht

Jag tänkte köpa nån somrig kjol idag. Det är inget skönt att gå runt i jeans och svettas hela tiden. Har varit i varenda butik i den här stan, känns det som, men hittat inget. Det roligaste med shoppingturen var att den slutade i ett provrum på H&M, där jag stod och provade en svart tunika och en svart byxdress. Jag gillar inte ens byxdress! Och passar definitivt inte i det. Tunikan var inte heller butikens somrigaste plagg. Den där förkärleken till svarta kläder måste jag göra något åt. Det är ju sommar! Man ska klä sig somrigt och färgglatt, eller hur?

tunika

Det blev en sväng förbi ”the 9 streets” och Leidseplein också. Hittade inget där heller.

9streets

Promenaden avslutades på en bänk vid en av Amsterdams största kanaler. Köpte ett par färska croissanter på vägen och tänkte sola ett tag. Det var väldigt skönt att sitta där. Det varade dock inte speciellt länge. En gubbe kände sig tydligen tvungen att hålla mig sällskap, så jag fick gå därifrån.

solstol

Skönt att vi har en uteplats, ska sola där i stället.

Similar Articles

8 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat