2010 31/08

Sista dagen i augusti

Ikväll är jag ensam hemma. Sitter under en filt i soffan, dricker White Estonian och kollar på skräptv. Underbart! Har precis städat hela lägenheten, var tvungen, annars hade den förfallit helt. Jobbar man 9 timmar om dagen har man varken lust eller ork att städa 87 kvadrat. Men nån måste ju. Den här dagen har för övrigt varit väldigt seg. Jag gillar det jag gör, men idag har det gått så långsamt framåt så jag höll på att bli galen.

keizersgrachtkvall

Det var så himla skönt att gå hem från kontoret, det var fortfarande så varmt och soligt ute och jag tänkte inte alls på att idag är det sista dagen i augusti 2010. Hej då sommar.

Min sommar var förresten helt fantastisk.

Similar Articles

3 kommentarer

  • …och hej höst! 😉
    .-= lady thirtys senaste inlägg: outfit of the day =-.

  • Jobbar 9 timmar eller mer varje dag + pendlar i minst två – blir inte alls mycket tid kvar till städning. Dessutom har jag ju bröjat plugga nu också, och killen som tidigare var utan jobb, eller emellan två jobb som det heter, har fått jobb. Stackars våra katter. Dom är nog uttråkade, tur att dom har dammråttor att leka med.
    .-= Art By Tinas senaste inlägg: awholelotofphotos =-.

  • Den där känslan känner jag igen och även datorn har blivit sidosatt för min del. Jag orkar ingenting när jag kommer hem. Men den där takeaway maten har även vi nyttjat lite för mycket denna vecka. Huuu … dyrt men va fan, man lever bara en gång.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat