2010 21/12

Semesterdagar

Vilka fantastiska dagar jag har haft, min semester kunde inte ha börjat bättre. Vi har haft besök från Sverige och jag har knappt varit hemma. Det var så himla kul att strosa runt på stan i timmar, dricka en massa kaffe, handla julklappar, kolla böcker, gå ut och dansa hela natten och inte vara ett dugg bakis dagen efter (!), skicka och slå in paket och gå på plastiga julmarknader. Jag tycker att det är väldigt faschinerande med holländska julmarknader, för de är så plastiga och väldigt turistiga, framför allt alla dessa små hus som byggs på nolltid och dyker upp på stora torg från ingenstans. Det godaste man kan köpa där är bananer doppade i vit choklad.

Besokdecember 032

IMG_0494

Igår hade vi en helt fantastisk middag på Vinkeles, en fransk restaurang som ligger i hotellet Dylan. Och varje maträtt var en ny överraskning.

IMG_0500

Som den här till exempel. (Macaron med lax i.)

IMG_0501

IMG_0502

IMG_0503

IMG_0504

Besokdecember 004

Besokdecember 009

Ikväll skulle vi ha flygit till Stockholm men vårt flyg blev inställt. Och först blev vi så klart besvikna, men sen ringde O. till Luft Hansa och det visade sig att vårt flyg hade redan varit ombokat till imorgon! Helt fantastiskt ju. Så det gör inget alls att vi stannar hemma en dag till…

Similar Articles

En kommentar

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat