2014 18/11

Semester!

Min man har semester och vi har det fantastiskt, hela familjen. Vi går på museer, promenerar, fikar och myser.

Jag har även sprungit för första gången sen jävligt länge. Ett helt år har det gått sen sist. En graviditet. Jag sprang ca 3 km, vilket är väldigt lite jämfört med mina 2-3 mil i veckan när jag sprang som mest, men! Det var inte speciellt jobbigt att springa, jag blev inte ens andfådd, dock fick jag håll och var tvungen att stanna. Men just det där med att det inte var nåt fel på flåset! Hur konstigt är det inte?!

Imorgon ska vi måla taket i barnrummet och hänga upp nya lampor, och nästa vecka kommer min mamma hit och hjälper till med tapetseringen. Lilla F. ska få världens mysigaste lilla rum!

På tal om museer och barnvänligt, så har vi varit på Fotografiska och det funkat hur bra som helst med bebis! Bebisen satt i vagnen och kollade mycket intresserat omkring sig. Det var inga problem att ta sig runt med barnvagn alls. Idag gick vi förbi Kulturhuset och tänkte se en utställning men möttes av en barnvagnar-ej-tillåtet-skylt precis innan vi skulle betala för biljetterna, så det blev inget. Blev lite sur där men det märktes att kvinnan som sålde biljetterna skämdes själv över det och visste inte riktigt vad hon skulle säga (”Ja, ehm, det är ju så…), så det gjorde inget, egentligen.

Och vad kul det är att bara hänga tillsammans från morgon till kväll! Bästa.

Similar Articles

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat