2010 06/04

”Så det är den här röran jag kommer bo i.”

Igår fick jag äntligen de här bilderna och tre hundra till, de är tagna under vår första resa till Amsterdam. Min första tanke när vi kom fram till Centralen var – Så det är den här röran jag kommer bo i. Jaha. Det var otroligt mycket folk överallt, fruktansvärt varmt ute och vi hade ingen koll på nånting. Sen letade vi efter vårt hotell i en evighet och allt kändes inte alls som jag hade förväntat mig. Så ett tips till er, som besöker stan för första gången, skippa Dam Square, Rokin, Kalverstraat och Red Light District första dagen och börja med Jordaan istället. Nu tänkte jag egentligen skriva om nånting helt annat än restips, men det blev så här. Hur som helst så är jag överlycklig över att jag bor i den här röran och bilderna från den där resan är som en liten påminnelse om hur allting började.

SNC10516

SL740091

SNC10581

SNC10587

Similar Articles

5 kommentarer

  • Åh, vilken fin blogg! Älskade amsterdam, så fint. Vad gör du där, pluggar? Kram!

  • Tänk så mycket du gått igenom sen du flyttade. Spännande och mer lär det bli. Fina minnen och ännu en vacker sommar. Jag ser fram emot min första riktiga sommar i Dalarna, tror på en fin sådan men vänskapen kommer vara saknad, kanske kan vissa ta sig upp annars får jag ta mig ner till Skåne i slutet och hålla ut tills dess. Bland annat väntar en weekend i sthlm, jag som endast varit där 3 gånger i mitt liv.

  • De där bilderna får mig att vilja åka tillbaka till Amsterdam. Älskar holländska, btw. Skulle ha läst det på universitetet, men annat kom i vägen.
    .-= Hälsporrens senaste inlägg: Vårlig ambivalens =-.

  • Tycker amsterdam verkara vara en otroligt härlig ”röra” att bo i. Finns det massa tulpaner överallt nu?

  • jag håller med! man ska skippa de värsta turistgatorna och ta sig direkt till 9 straatjes och jordaan! och westerpark gillar jag för promenader!
    .-= ms senaste inlägg: vårtecken. =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat