2010 16/09

Resan

Idag var det min sista arbetsdag för den här veckan och gud vad den har gått fort. Det är väldigt sällan jag sitter vid datorn och räknar timmar, det är snarare så att tiden går så jävla fort så man undrar var den tar vägen. Är helt nöjd med den här torsdagen för övrigt även fast det jag gör nu är väldigt förvirrande. Men det är kul ändå och det är roligt att jobba! I morgon åker jag till Stockholm och det känns… ehm… det är svårt att förklara. Delade känslor. Det är ingen semesterresa den här gången för vi ska på begravning på tisdag…

I helgen ska vi bo i min mans lilla etta på Söder och strosa runt på stan. Jag har ju inte varit i Stockholm på en evighet, så på nåt sätt är det lite roligt också. Just det där med att bo på Söder igen alltså. Förut, när jag bodde i Stockholm och åkte hem till min mamma och hälsade på, så saknade jag faktiskt stan. Även då det inte fanns någon som väntade på mig där. På den tiden var ju Stockholm min drömstad och jag älskade min lilla studentlägenhet i Danderyd… Nu känns det som om det var i ett annat liv.

Missförstå mig inte här, anledningen till varför vi åker är hemskt tråkig, det finns inget värre när fina människor försvinner och när de som man älskar mest av allt är ledsna. Jag tänker ofta på min moster, som gick bort för fyra år sen, min farfar och morfar, tänker på att jag inte minns dem så väl som jag borde och att det finns så mycket jag borde ha gjort… Men jag vet, jag vet ändå att de är lyckliga där de är just nu.

Similar Articles

2 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat