2010 02/08

Provdocka efterlyses!

De här senaste dagarna har varit intensiva och jag har knappt varit hemma. Vi har haft besök från Sverige och spenderat massor med timmar ute på stan. I söndags, som jag redan nämnt, var jag på loppis och fyndade. Om man nu kan kalla det så, för hem kom jag med en enda klänning. Och lite besviken var jag också. Men! En lite rolig grej! Har precis visat klänningen till min mamma och hennes reaktion var ungefär så här: ”Men åh, vilken snygg 80-tals klänning du har köpt! Jag hade en liknande själv!”

Idag har jag varit på Noordermarkt och kollat secondhand. Dock var jag ganska sen, man måste gå dit på morgonen! Men gud vad roligt det var, det finns verkligen hur mycket grejer som helst där, som är dessutom väldigt billiga. Älskar ni secondhandkläder och har vägarna förbi stan, missa inte Noordermarkt (på måndagarna!) Bland alla dessa högar av kläder som kostar 2,5, 3 euro styck kan man hitta riktigt roliga grejer, bara man är ute i god tid.

Sen cyklade jag runt hela stan och letade efter en provdocka, tyvärr utan resultat. Jag såg några fina på Xenos för ett tag sen, men de fanns inte kvar. Så tipsa gärna om ni känner till nåt ställe här i stan som säljer provdockor! Och har ni gått förbi nån syaffär, tipsa gärna om det också!

provdocka

Similar Articles

6 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat