2012 20/08

På tal om träning.

I lördags kollade jag på Midnattsloppet och blev så klart superpeppad på att börja springa igen (har tagit en liten paus), så den här måndagen började tidigt med en intrevallträning – springa, gå, springa, och ikväll sprang jag min vanliga runda utan paus.

Och inte bara det! I helgen fick jag en cykel i present av min mans syster, så jag ska börja cykla igen! Jag har verkligen saknat det! Stockholm är ju inte ens i närheten av Amsterdam när det gäller cykelbanor och allt det där, och att cykla mitt i smeten är inget jag kommer göra, men det är så himla himla kul att ha cykel igen! Det är liksom två saker jag går och tänker på nu: rekursiv programmering, som jag håller på att lära mig; och cykelutflykt som jag ska göra i helgen, den första sen flytten från Amsterdam i december! I Nederländerna brukade vi göra det rätt ofta. Här är några av dem:

Slotervaart 029

Slotervaart 030

Slotervaart

Oude Amstel 006

Oude Amstel 008

Oude Amstel 010

Oude Amstel

Haarlem 001

Haarlem 004

Haarlem 012

Haarlem 006

Haarlem

cykeltur 003

Similar Articles

2 kommentarer

  • Förr cyklade jag ungefär hur mycket som helst, men sen jag blev gravid har jag knappt cyklat alls. Men nu har jag köpt en cykelstol till Elly och jag hoppas, hoppas att hon kommer att älska att sitta i den så jag kan börja cykla igen!

  • gud vad jag längtar till amsterdam när jag ser dina bilder! världens bästa.

    och spännande med programmering förresten, det har jag oxå planer på att lära mig lite! 🙂

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat