2010 21/03

Om en lördagskväll

SNC18078

Jag hade en riktigt kul kväll igår! Först var vi på en hemmafest, vilket var mycket trevligt. Drack rosa drinkar och pratade om allt möjligt. Sen hamnade vi på Club Up, precis som vanligt, för vi blir alltid sugna på att dansa på lördagar. Kom in utan att stå på gästlistan. (Gästlista på Club Up!) Det var nånting nytt. Sen hängde vi mest i rökrummet. Skönt. Gillar rökrum. Och nu till en rätt så intressant grej. Pratade lite med en holländsk kille, som jobbar på nåt filmproduktionsbolag här i Amsterdam eller nåt liknande. Och han berättade om att de håller på att göra en dokumentär om ett litet samhälle i Lettland, där det funnits en rysk militärbas och det är visst nåt spännande på gång där. Dels är det intressant för att min man har släkt i Lettland, dels – för att jag själv är en baltryss och dels för att själva ämnet är ju spännande. Jag tycker verkligen det. Rökrummet på Club Up: vad säger man oftast till folk man inte känner? ”Har du tändare? Är du från Amsterdam?” På den nivån brukar det ligga. Sen pratade vi politik, vilket var också intressant. Speciellt för att man bor i en bubbla. Ville snacka om Red Light District och smartshops, men det hann jag inte med. Man har ju blivit så van vid allt det där och tänker inte ens på att det finns. Det är nästan så att man inte tycker att det är hemskt längre. Alltså RLD menar jag. Har visst skrivit om det i nåt inlägg. ”Det är en del av livet.” Smart slutsats, va? Kom nog fram till den när jag för 4657 gången gick förbi Red Light District. Tror inte på den lyckliga horan.

I alla fall, tänk vad kul man kan ha kl. 3 på natten. Sen dansade vi.

Similar Articles

En kommentar

  • Precis tagit igen dina tre senaste uppdateringar och jag gillar vad jag läser, trots att det ibland kan ställa till det genom att ta ut en lite för lång sovmorgon 🙂 Ditt hår är fint …

    Kvällen i går lät lyckad. Jag va på förfest i Fredas men när gänget drog ut åkte jag hem, är ju trots allt ingen student och kåren känns som fel ställe.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat