2010 21/02

Om en lördagskväll

Halva kvällen igår var jag sur, eller ok, inte halva, men nån timme eller så. Satt och petade i min semla och surade över nånting, som jag inte ens minns nu. Sånt där är verkligen helt onödigt, för man förstör bara för sig själv. Min man är det bästa som har hänt mig och utan honom skulle jag inte kunna leva. Så jag önskar ibland att det fanns en liten knapp nånstans som man kunde trycka på varje gång man blir så där onödigt sur. Och så skulle man bli glad igen då, på en sekund. Jag blev nog så där för att jag städade lägenheten i två timmar, tvättade, jagade mandelmassa, burit de där påsarna med socker och grädde. I stället för att ha en helt vanlig lördag.

Som tur är så vände det ganska fort och resten av kvällen var helt underbar. Vi var på en fest hemma hos en kompis, drack vitvin, pratade om Melodifestivalen (av nån konstig anledning), frös ute på balkongen och skrattade massor. Till slut hamnade vi på Kring. Vad roligt det var! För första gången på hur länge som helst var det lagom mycket folk och lagom varmt. Dessutom var det så himla kul att dansa.

SNC17805

Semlorna blev riktigt goda, förresten. I kylen finns det 2 liter vispgrädde och 1 kg mandelmassa kvar. Funderar på att börja dricka kaffe med grädde i.

SNC17839

SNC17840

Och på Kring såg det ut så här.

Similar Articles

5 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat