2010 05/04

Nu är det slut på onyttigheterna

Nu är det slut på onyttigheterna här. Åtminstone för ett tag. Godis och chips är lika med äckligt. Det känns så. Kan inte ens se på det. Så idag har jag varit nyttig och dessutom cyklat i två timmar. På tal om onyttigheter, så upptäckte jag ett riktigt kul program här om dan, My big fat diet show. Det är nästan lika roligt som dokumentärer om tjockisar.

Similar Articles

3 kommentarer

  • Nu fick jag precis lite ångest då jag precis suttit och krängt i mig en pizza. Skyller på att vi glömde plocka fram något från frysen i går kväll. Ja, vi har ganska mycket snö kvar men tur nog är det inte isande kyla längre utan plusgraderna håller i sig. (I alla fall vissa dagar) Igår va det strålande fint väder och tio plusgrader, i dag va det knappt en grad. Kontraster och ett riktigt Aprilväder 🙂 Men jag trivs, första vintern i Falun.
    .-= Camillas senaste inlägg: Fjärde April tvåtusentio =-.

  • efter idag så känner jag också att det är lite småäckligt med godis…imorgon är det slut med sånt för en stund 🙂
    .-= lady thirtys senaste inlägg: lady thirty anno 1862. =-.

  • Att det ska vara så svårt att låta bli onyttigheter då! Idag var jag på kurs och på eftermiddagen var jag så trött att jag bara var tvungen att ta två bullar till fikat. Att jag ska ha så dålig disciplin!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat