2013 26/11

November

Jag har blivit en sån usel bloggare, men jag vill ju egentligen blogga! Jag gillar att kunna bläddra tillbaka och se vad jag hade för mig då. Som Amsterdamtiden eller juliveckan i Paris. Eller något jag tipsat om/bokmarkat fast på bloggen.

November 2013, till exempel. Den har varit helt ok, mer än så. Jag har dock haft öroniflammation och inte kunnat sova ordentligt på några nätter och degat hemma och nu kan jag inte cykla till jobbet, vilket är ju trist. Jag älskar att cykla och hatar verkligen t-bana och bussar och Slussen. Men om nån dag så ska jag cykla igen! I helgen var jag på en trevlig middag och såg The Hunger Games: Catching fire. Vad jag har väntat! Och… den var ju bra, och väldigt boktrogen, men tyvärr lite väl lång. Nån gång ska jag se om den hemma i soffan, och då kommer det vara bättre. Annars längtar jag faktiskt efter jul och ledighet, långa promenader och julbak och allt annat som hör till. Mest att göra något trevligt och roligt. Att inte sova, äta, jobba, sova, jobba, kolla på serier, sova. Att inte känna sig tråkig.

Similar Articles

En kommentar

  • Jag är också en usel bloggare, eller jag försöker lägga upp ett inlägg varje dag – fast jag glömmer bort (eller typ förtränger) att svara på kommentarer och läsa andras bloggar. Jag tror bloggeran är över. Förbi. Gone with the wind.

    Ps. för nån månad sedan var vi i Amsterdam för första gången, damn vilken cool stad! Störtförtjust!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat