2009 06/05

Nöjd

Vad fort den här dagen har gått! Jag har gjort allting som jag planerat. Har köpt presenter till familjen, tvättat två maskiner, städat uteplatsen och dammsugit hela lägenheten. Det känns skönt. Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan med nån bra film.

snc10655

Similar Articles

5 kommentarer

  • Jeg liker bloggen din veldig godt! Jeg har utrolig lyst til å flytte til Nederland etter jeg er ferdig med universitetet eller rett etter videregående. Jeg elsker Nederland, og jeg kan språket ganske godt allerede. Bloggen din er hjelpsom og har hjempsomme tips når det gjelds å bo i Amsterdam 🙂
    Stå på!

  • Härlig blogg jag slank in på. Nu har jag inte följt din blogg tidigare, men vad gör du i Holland? Jag har själv bott i Bussum 😉

  • har också haft en sån där sjukt produktiv dag. visat film och pratat inför folk i drygt 5h sammanlagt. gett mig själv ett antal klappar på axeln och sagt att jag är bäst i världen. en sån där dag då man bara är så sjukt nöjd med vad man gör! haha. vi får la se hur nöjd jag är efter morgondagen, ska bli intervjuvad av Göteborgs Posten och jag har en tendens att bli ganska oseriös i fel situationer, haha. hoppas du får en kalasbra dag imorgon!

  • vilka härliga dagar du verkar ha! Jag blir lite avis, mina är proppfyllda, jag har inte orkat sminka mig ens de senaste dygnen!

  • härlig bild 🙂

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat