2009 20/10

Några ärenden, marknaden vid Waterlooplein, Dam Square

Jag har nyligen kommit hem. Hela förmiddan spenderades i stort sett ute på stan, jag hade några ärenden att uträtta. Allting gick hur smidigt som helst och nu är det bara att vänta på resultatet. Det var riktigt skönt att vara ute, även fast det var väldigt kallt. Nu är det definitivt dags för varma handskar och halsdukar.

Amsterdam20okt

Efter jag gjort det jag skulle gick jag en sväng förbi marknaden vid Waterlooplein (var ändå där i närheten) och spanade lite.

marknadenvidWaterlooplein

På tal om det så finns det ett inlägg här på bloggen om Amsterdams roligaste marknader. Kika gärna in. Marknaden vid Waterlooplein är definitivt en av de bästa!

marknadenvidWaterlooplein1

Marknaden var sig lik. Mycket secondhand, smycken, souvenirer och gamla prylar. Helt underbart. Vad tycker ni förresten om secondhandskor? Jag älskar secondhand- och vintagekläder, men skor har jag alltid varit lite skeptisk till. Även fast man kan hitta riktigt fina här i stan. Av nån anledning börjar jag direkt tänka på svamp och annat äckligt.

Amsterdam20okt1

På vägen hem gick jag förbi Dam Square, som inte ser klokt ut. Det är inte första gången man ser det där tivolit vid Kungliga Slottet, men varje gång blir jag ändå lite förvånad.

Tivoli

Nu ska jag fixa lite te och svara på ett par mejl. Ha en fin tisdag!

Similar Articles

6 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat