2009 03/12

Mitt bröllop

Allting gick så himla fort…

Nu, när jag tänker på hur lång tid det tog för att fixa alla papper så känns det nästan overkligt. Det tog flera månader. Samtalen med ambassaden, resorna till Haag, springandet till Gemeente, fler samtal… Varje gång visade det sig att det var något som saknades. Och varje gång blev vi lika besvikna. Varför ska det vara så svårt att gifta sig? Men vi lyckades till slut.

Dagen innan bröllopet var jag inte alls nervös, det enda som jag var orolig för kvällen innan var att jag skulle ha svårt att sova, tänka massor och vakna inte ett dugg utvilad dagen efter. Jag sov riktigt gott den natten, dock drömde jag konstiga drömmar, bland annat om att ett av våra vittnen glömde ringarna och att jag gick ut från salen för att hämta något och sen kunde inte hitta tillbaka…

Allting gick så himla fort…

Det var väldigt fint, roligt och lite konstigt på en och samma gång. Jag var så nervös så jag kunde knappt sitta still, men samtidigt var det väldigt kul. Själva ceremonin var jättefin, rummet – väldigt speciellt, kvinnan som höll i ceremonin var lite teatralisk, vilket gjorde det hela ännu roligare. Vi hade fyra vittnen och det verkade som att de var lika fascinerade av det hela som vi var.

Vi fick världens finaste Just-Married-skylt och en massa ris i håret när vi gick ut från salen. Så himla roligt!

Kvällen fortsatte med lite häng hemma hos oss, tårta, champagne och Rigas Balzams. Sen gick jag och O. till en mysig holländsk restaurang i Jordaan och åt middag. Allting med den kvällen var så himla fint, romantiskt och helt underbart!

SNC16127

Jag i väntan på att gå in.

ourwedding1

Vi har precis skrivit under.

justmarried

Just Married.

SNC16148

Champagneöppnandet.

SNC16161

Restaurangen.

SNC16163

På vägen hem.

Similar Articles

19 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat