2010 30/12

Mitt 2010

Fördelen med att ha en blogg är att man kan gå ett par månader, dagar eller år bakåt och läsa om saker man har glömt. Så här har jag skrivit den andra januari 2009: ”Vid 12-slaget skålade jag och tänkte inte alls på det där med att det är mäktigt att gå in i ett nytt årtionde och inte heller på hur bra 2009 var, jag var alldeles för upptagen med att ta bilder på fyrverkerierna och försöka att inte fastna i hål i golvet. 2009 var ett lyckligt, roligt och spännande år och jag hoppas att 2010 blir minst lika bra!”

Och det blev det ju!

2010 har varit ännu bättre än 2009.

Jag har börjat jobba som data entry clerk på en reklambyrå, min engelska har blivit mycket bättre och estniska – urusel, har varit i Paris för första gången i mitt liv och blivit helt kär i staden; har bott i min mammas lilla etta med min man och besökt en massa ställen i Estland jag aldrig besökt förut, även fast jag är uppväxt där; har fått enormt mycket i skatteåterbäring och bestämt mig för att öppna en webshop; har träffat nya härliga människor; gått på en massa utställningar och haft fantastiska utekvällar; har ramlat med cykeln och fått mitt första ärr, har varit gift i ett år med världens bästa O….

SNC17092

Similar Articles

4 kommentarer

 • Hoppas att 2011 blir ännu bättre än 2010!

  Gott Nytt År! Hoppas ni får en trevlig kväll.
  Linneas senaste inlägg: Hej My ComLuv Profile

 • Hoppas du får en bra avslutning på det här året och att ditt 2011 blir fantastiskt!
  fifis senaste inlägg: Dad- I wanna be a rocker My ComLuv Profile

 • riktigt trevlig läsning! fina bilder.

  gott nytt år!

 • i have tried your prucdot for 30 days.it did not live up to its claim.now i just have ONE MORE POP UP to deal with.i do not want to buy your prucdot and i would like to get rid of your silly pop up.while usuing your prucdot,i thought if i requested certain mails to be blocked that it would. SUPRISE! IT WASN’T .please STOP YOUR POP UP ASKING ME TO PRUCHASE YOUR PRODUCT.MICHELE, unhappy consumer

Lämna ett svar

CommentLuv Enabled

copyright 2008-2009 29 kvadrat