2010 07/02

Min lördag

Jag gick aldrig till Foam. (Får se Rodchenko nån annan gång.) Det är ändå ganska trist att gå på museum själv, man vill ju prata om det man ser. Önskar att jag var en sån som gillar att gå på konstutställningar själv. I Stockholm gjorde jag mycket mer sånt. Speciellt på den tiden då det var gratis.

Jag fastnade hemma, pratade med en tjejkompis och sen min mamma på skype. Hunden satt i mammas knä under hela samtalet och var så himla söt, så jag skrek säkert hundra gånger ”vad söt den är” och tagit en massa bilder.

Sen mötte jag upp min pojkvän och vi cyklade drygt en timme. Vad roligt det var! Det kändes som att stan har krympt. Sen hamnade vi hemma hos en gemensam kompis och blev bjudna på kaffe. Så himla gott och trevligt det var! Vi cyklade hem, det regnade ute, fast det var fortfarande skoj, handlade, lagade senapskyckling och kollade på This is it. Jag gillade den.

Nån gång vid 21-tiden kom ett par kompisar förbi och vi spelade BUZZ. Jag hette Ninja för att Natasha inte fanns med på listan. Jag förlorade, men det gjorde inget alls, det var förut jag kunde blir skitsur pga sånt där. Vi pratade om lägenheter, IKEA, arduino, träning, holländska tjejer och en massa strunt.

Vid midnatt gick vi till Kring och ställde oss i världens längsta kö. (Har aldrig sett en sån kö i den här stan förut!) Efter en timme kom vi in, sen tog det säkert 25 minuter för att hänga upp jackorna. En mycket bra start med andra ord. Men det var det absolut värt! Kvällen blev riktigt lyckad! Jag dansade massor, snackade massor, drack massor med vatten, så förhoppningsvis mår jag bättre än jag förtjänar imorgon och hade det riktigt kul helt enkelt.

SNC17674

”Intensely Red” är min nya grej nu. Jag känner mig inte som clown längre.

SNC17695

SNC17684

Dansgolvet såg ut så här och vi såg ut så här.

Similar Articles

9 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat