2009 08/09

Man blir nästan paranoid

God morgon! Dagen började tidigt precis som vanligt, med en kopp kaffe. Är snuvig och har lite ont i halsen. Förhoppningsvis så går det över snart, vill verkligen inte bli sjuk! Det är så lätt att bli orolig, speciellt efter alla de artiklar som man läst om svininfluensan på senaste tiden. Man blir nästan paranoid. Som tur är så är det inte lika mycket hysteri kring det hela här i Holland jämfört med Sverige. Och jag tänker faktiskt inte vaccinera mig. Har precis läst om planer för influensavaccinering i Stockholm. Efter man läst artikeln så känns det nästan som att den här influensan är det värsta som kan drabba en. Det viktigaste är väl att man ska söka vård i tid och vara uppmärksam på symptomen. Inte sant?

amsterdam91

Similar Articles

6 kommentarer

  • det är nog många med förkylningar som är paranoida nu 😉 helt klart överdriven hype, men man oroar sig ändå :/

  • åh tack! vad glad jag blir att du gillar den!
    Allt väl med dig?

  • Mange her i byen har hatt svineinfluensa, så man vil jo helst ikke bli smittet! Håper du ikke blir noe mer syk da 🙂 Fint bilde!

  • Jag tycker det är otäckt ändå, att det ligger folk på KS som inte kan andas för egen maskin..och att de legat där sedan maj och inte blir bättre. så hype or not…jag spritar händerna utav bara fan.

    Vilken trevlig blogg du har här…nu ska jag läsa vidare!

  • folk verkar ha glömt att man fortfarande kan bli ”vanligt” sjuk. Numera är det svininfluensan direkt ngn hostar lite lätt, haha. Sådan hysteri, människor blir som galna så fort det händer ngt. Jag ska nog vaccinera mig ändå, jag jobbar ju som undersköterska och vi blir genom jobbet, så det är väl lika bra bra. Men vad vet jag? Orkar nästan inte sätta mig in i all fakta om detta ens, känns inte som att ngt vet ngt säkert iaf haha! 😉

  • Vad skönt att slippa all hysteri kring influensan, här har det gått på tok för långt!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat