2010 23/11

Lanvin för H&M

Det första jag såg imorse när jag gick ut hemifrån var ett gäng tjejer med Lanvin-påsar. Klockan var 8:45! Jag personligen förstår mig inte alls på den där hysterin. Att folk köar för att få tag på dessa extremt fula, snesydda kläder som dessutom kostar skjortan. Och var ser ni Lanvin? Det här är det sämsta H&M-designersamarbetet jag har sett.

Lanvin

Läs gärna Hanna Fridéns och Tuva Minna Linns inlägg om samarbetet. Så himla bra!

Similar Articles

6 kommentarer

 • Jag har läst allas och jag håller ganska mycket med. Dok tror jag det finns människor som kan bära upp de här plaggen på ett snyggt sätt med. Men snälla, vi kan väl skippa konsumtionshysterin? Det blir så mycket så man börjar ifrågasätta människans förmåga till självbestämmande.

 • förstår inte heller den. men man kan juh inte säga att kläderna är fula ;P
  .-= Emma Sandbergs senaste inlägg: Kom tillbaka till banan =-.

 • Jag har inte ens tagit någon närmare titt på kollektionen, har bara sett reklamen och inte fastnat för något
  .-= Fifis senaste inlägg: Pink army =-.

 • Förstår inte hysterin och har inte förstått det med någon av kollektionerna, däremot så tycker jag att kläderna är grymt häftiga och tycker definitivt det är tjusigaste kollektionen hittills! =)

 • Håller med. Allt ser skit ut.

  …Utom en kjol med ruffset (skams 🙂 Fast jag hade inte velat punga ut 500 spann for en H&M-kjol….

 • …jag kan ge en förklaring. En original Lanvinklänning kostar mellan 20.000-100.000kr. Alltså är en klänning av samma designer för 1500kr ett riktigt kap. De är fantastiska i passformen och är som konstverk. Att du inte uppskattar det är sin sak men att uttrycka sig så klumpigt att du inte ”föstår” de som gillar kläderna är bara trångsynt.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat