2009 02/11

Kort om helgen

Jag hade en mycket trevlig helg, därav inget bloggande. Vi hade besök från Sverige och de här dagarna var rätt så intensiva. Fredagskvällen spenderades på Jimmy Woo, som anordnade en fest för en reklambyrå vars namn jag inte kommer ihåg. Det är inget favoritställe direkt, tycker inte att stämningen där är speciellt skön överhuvudtaget. Det är ganska litet, en aning snobbigt om inte annat, det finns alldeles för få bord och dessutom brukar det vara väldigt varmt där. Men trots allt det där hade vi en riktigt rolig kväll!

JWoo

Dagen efter var vi lite trötta, men spenderade ändå hela eftermiddagen ute på stan. Spanade lite i butiker på de 9 gatorna, gick förbi Dam Square och Red Light District. Det blev ingen Halloweenfest i år heller, men vi kände helt enkelt inte för det. Det var mysigt att bara ta det lugnt den kvällen och umgås hemma.

pumpa

Söndagen var mycket trevlig också. Vi tog en promenad på stan, gick förbi Museumplein och sen vidare till De Pijp. Tog en fika på De Taart van mijn Tante och sen gick till blomstermarknaden här i närheten. Tyvärr så hade vi ingen tur med vädret, så efter ett par timmars strosande på stan bestämde vi oss för att gå hem.

auntiescakes1

Bilden är lånad härifrån.

(De Taart van mijn Tante har så himla goda tårtor!)

Similar Articles

7 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat