2012 04/04

Kära vardag del2

Den här veckan började inte alls bra, men det har hänt mycket bra saker också.

  • Jag har sökt en tjänst som jag verkligen vill ha och fick ett svar nästan på en gång. Sånt blir jag så himla glad över för det är ju så här det ska vara. Proffsigt. För nån månad sen sökte jag till exempel ett jobb som var väldigt likt det jag gjorde i Amsterdam i ca två år och inte ens fick ett svar. Inte ens ”Tack för din ansökan…” Ingenting alls.
  • Jag har lärt mig massor (tycker jag själv, i alla fall). De två senaste dagarna har jag suttit vid datorn från morgon till kväll och lärt mig saker. Och många andra dagar också. Kanske inte från morgon till kväll alla gånger, men några timmar om dagen har det blivit. Varje dag. Man blir inte utvecklare på tre månader, men man kan lära sig hur saker och ting fungerar. Och man kan ju testa massor med grejer på egen hand efteråt. Ärligt talat, så har jag pluggat som en galning igår och idag. Och jag gillar det jag har lärt mig. Det är jättekul.
  • Imorse hade jag en panikmorgon för jag fick ett mejl från Estland som gällde min passansökan och bara tänkte ”Men varför händer det mig? Skulle inte det vara smidigt?” Men sen löste jag det. Det blir alltid lite krångligt när man ska läsa igenom en massa laghänvisningar på ett språk man inte har pratat på länge. Ett språk som man inte använder sig av. Bara en sån sak. Men det går, bara man anstränger sig.
  • Jag har ätit vegansk kost i tre veckor och jag gillar det verkligen! Imorse upptäckte jag att jag hade gått ner två kilo, vilket inte alls var målet. Mina skinny jeans är på väg att förvandlas till pojkvänsjeans.
  • Jag har träffat mina vänner och det har varit jättefint.
  • Det är ju vår!

IMG_0562

Similar Articles

En kommentar

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat